وقتى ميگيم روباه بنفش به اين دليله!
دروغ آشكاری كه حسن روحانی در سومین مناظره های انتخاباتی سال ٩٢ با وقاحت تمام در مقابل چشم ميليون ها بيننده تلويزيونی گفت و گروهی از مردم حرفهايش را باور كردند!
لطفا برای درك بهتر درجه وقاحت اين فرد كه سالها در شورای عالی امنيت ملی به علی خامنه ای خدمت كرده رجوع كنيد به روايت هاله سحابی از فاجعه ١٨ تير و سپس بگوييد به نظر شما چه كسی خطرناكتر است؟ سعيد جليلی كه ١٧ سال از اين آخوند امنيتی كمتر تجربه دارد و چهره راديكال خود را پشت خنده هاي فريبنده و وعده های
دلنشين پنهان نكرد!
حسن روحانی خطاب به شهردار كنونی: «آقای قالیباف دلم نمیخواست بگویم. آنجا بحث این بود شما میگفتید دانشجویان بیایند ما برنامه گازانبری داریم و کار را تمام میکنیم. ما میگفتیم راه این نیست که مجوز بدهیم بعد گاز انبری آنها را دستگیر کنیم، راه این است که از ابتدا به آنها بگوییم یا مجوز نیست یا اگر هست بیایند کار خودشان را انجام دهند، تظاهرات کنند و مبدأ و انتها نیز معلوم باشد».
این ادعاهای روحانی درحالیاست که او ۱۸ تیر سال ۷۸ دانشجویان معترض را متهم کرد که به اموال عمومی خسارت زدهاند و خواستار محاکمه آنان بهعنوان دشمنان حکومت شد.
دوسال پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲، سردار رحیم صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا و فرمانده سابق کل سپاه پاسداران در مصاحبهای از بخش دیگر اتفاقات آن سال و نقش روحانی در سرکوبهای ۱۸ تیر پرده برداشت.
او گفت: «در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی که دبیر آن آقای دکتر حسن روحانی بود، یک برخورد لفظی بین ما پیش آمد و آقای روحانی به نفع سپاه رای داد و گفت: سپاه باید بیاید؛ برای دفع فتنه تهران».
—
دو روایت از فاجعه ۱۸ تیر، یکی از راویان در خرداد ۱۳۹۰ توسط نیروهای امنیتی کشته و در “تاریکی شب” به خاک سپرده شد ، دیگری در خرداد ۱۳۹۲ به عنوان رئیس جمهور “اعتدال گرا” انتخاب شد!
نوشته هاله سحابی در مورد فاجعه ۱۸ تیر: این همه نفرت و دشمنی از کجا برخاسته است؟
چند ساعت قبل از این تهاجم مدیریت کوی دانشگاه از نیروهای موسوم به ضد شورش به صراحت درخواست «چند دقیقه» وقت برای مذاکره با دانشجویان و تضمین توقف تظاهرات را کرده بود، ولی خود وی نیز با خشونت دستگیر شد!
این دلیل آشکاری بود برای اثبات این فرض که مهاجمان نه قصد مهار تظاهرات را داشتند و نه آرامسازی فضای متشنج دانشجویی را …
منبع: سایت ملی مذهبی
http://goo.gl/JEJDL9
در تاریخ ۱۱ خرداد ۱۳۹۰ خورشیدی، هاله سحابی که مشغول تشییع جنازه پدرش، عزتالله سحابی بود، در پی هجمه و درگیری همراه با خشونت از طرف نیروهای امنیتی دچار «ایست قلبی» شده و کشته شد. بنا به گفته نزدیکان وی علت سکته قلبی، ضربه نیروهای امنیتی به ناحیه ریه و شکم بودهاست.
بخشی از سخنرانی حسن روحانی دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی در رابطه با سرکوب دانشجویان:
” اینها پستتر از آن هستند که برانداز نام گیرند در کجای دنیا حرکتهای آشوبطلبانه تحمل میشود؟
لازم میدانم از نیروی انتظامی به خاطر تلاشهای شبانهروزیاش در این چند روز، از نیروی عزیز و قهرمان بسیج و همچنین پرسنل بیدار وزارت اطلاعات تشکر، سپاسگزاری و قدردانی نمایم که تلاش و فعالیت فوقالعادهای در این چند روز داشتهاند.”
حسن روحانی، از تشکر و قدردانی از نیروی انتظامی و بسیج در جریان کوی دانشگاه تا حمایت تمام قد از چماقداری به نام مسعود دهنمکی در سال ۱۳۹۲
لطفا این ویدیو را در لینک زیر ببینید:
http://goo.gl/OzxcL9
۱۸ تیر، حادثه کوی دانشگاه در دولت اصلاحات ( سال ۱۳۷۸)
تنها بخاطر اعتراض ساده دانشجویان به بسته شدن روزنامه سلام بود که خشونتی غیر قابل تصور به وقوع پیوست. نیروهایِ فشار و لباس شخصیهایِ رژیم، شبانه به خوابگاه حمله کرده و دانشجویان در خواب را از پنجره و پلهها به بیرون پرتاب کردند، حتا دانشجویان غیر ایرانی نیز در امان نماندند، پولهایِ دانشجویان به غارت رفت، کتابها و جزواتشان سوزانده شد و کامپیوترها و … شکسته شدند.
..به پیوست این جریان تهران و چند شهر دیگر شلوغ شد، خاتمی، رئیس جمهور اصلاح گرا، حمایت از رهبری را به حمایت از مردم ترجیح داد.
و معاون خاتمی، دانشجویان را به سکوت و آرام شدن دعوت نمود.